Γιατί το πάθος;

Καθώς λοιπόν η ανθρωπότητα οδεύει πρός την εικονική πραγματικότητα (την καθαρά ουδέτερη άποψη της Αποκάλυψης του περιφήμου 666) όλα σμιλεύονται στο βωμό και στα καλλίγραμμα εξαρτήματα αυτής της ελκυστικής νέας κατάστασης πραγμάτων.

Σαφέστατα η εικονική πραγματικότητα αποτελεί το τελευταίο στάδιο της ανθρωπότητας μετά το μύθο, τον κόσμο,το θεό, τον ανθρωπιστικό λόγο και τώρα την εικονική πραγματικότητα (η οποία θα παράξει τη δική της τεχνική νοημοσύνη).

Αγαπητέ Σταγειρίτη από εκεί ψηλά που ευρίσκεσαι βλέπεις την τελεία αντιστροφή του συστήματός σου. Πρόταξες το Λόγο υπέρ των παθών προκειμένου διά της μεσότητας , της αρετής και της ενδελέχειας ο άνθρωπος να θρώσκει ψηλά.Όμως είχες στο νού σου το Σωκράτη και τον Αλέξανδρο αλλά και την Αντιγόνη.

Σήμερα τα πάθη καθορίζουν το Λόγο και τη Λογική αυτού του κόσμου.
Χάριν της εικονικής πραγματικότητας. Σαν τη λευχαιμία όπου μηδενίζεται ο οργανισμός προκειμένου να μεταμοσχευθεί ο νωτιαίος μυελός,παρόμοια οι άνθρωποι μηδενίζονται και εξαφανίζονται διά των παθών ,μαζοποιούνται και χειραγωγούνται επί το γήϊνον,προκειμένου νωχελείς ράθυμοι και υπνώδεις να απορροφηθούν από την ενσωματωμένη εικονική πραγματικότητα.
Το πάθος ζεί από τη γή όπως και η εικονική πραγματικότητα. Σε λίγο οι μηδενισμένοι και άλογοι άνθρωποι έχοντας καταστή εικονικές μηχανές θα βιώσουν το μέγιστο πάθος:να εξαφανισθούν ως αλήθεια και να ζήσουν ως ψεύτικη ύπαρξη.

H πρόσφατη ανάρτηση.

Γρηγόρης Λαμποβιτιάδης: Τό παλικάρι από τήν Πρεμετή που δέν λύγισε...

«….Στίς 28 Δεκεμβρίου 1945 συνελήφθη ὁ ὀδοντίατρος Γρηγόρης Λαμποβητιάδης, ὁ ἡρωικός ἱερέας Ἀλέξανδρος Καλούδης ἀπό Πρεμετή,...

Δημοφιλείς αναρτήσεις.